dochupi sartseto mi

Миро изненадва с два нови видеоклипа

Снощи Миро изненада своите почитатели с не един, а два видеоклипа към новия сингъл „Дочупи сърцето ми“. Песента излезе в радио вариант точно преди Великден, а сега артистът излиза и с две видеа, едното от които върху акустична версия.

dochupi sartseto mi video

„Дочупи сърцето ми“ е песен за бариерите, които изграждаме около себе си. Бариери, които уж ни предпазват от нараняване, но в действителност ни лишават от възможността да изпитаме точно онова, което ни е най-потребно –привързаност, доверие, любов. „Дочупи сърцето ми“ е вик за сриване на тези бариери и връщане към наивността на младия човек.“, споделя Миро.

Интересен факт е, че едното видео е всъщност кратък филм, създаден по истинска история за драматичната любов между момче от ромски произход и българка, а режисьор е Ивайло Георгиев, който е само на 24 години.

dochupi sartseto mi acoustic

Клипът към акустичната версия излиза директно от звукозаписното студио и по думите на Миро представя музиката като „съпреживяване на един музикант с други музиканти“.

Двата видеоклипа излязоха съвсем неочаквано и бяха представени първо за феновете на Миро в неговата официална страница в социалната мрежа Фейсбук.

Гледайте „Дочупи сърцето ми“ в YouTube.

Гледайте „Дочупи сърцето ми – acoustic“ в YouTube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>