Miro Summer tour лятно турне

Миро в лятно минитурне с Цвети Янева, Невена Цонева и Dim4ou

През Август и Септември Миро ще зарадва феновете на българската музика с лятно минитурне. Първият концерт е на 30 август Бургас, следват – 31 август Варна, 2 септември Русе и 13 септември Пловдив. Това е първото турне на попидола след шеметния успех на „Омиротворен“ през 2011 година.

Публиката ще има възможност да се наслади на любими песни от близкото минало на Каризма, хит синглите на Миро „Сувенир”, „Убиваме с Любов”, „Върха на планината”, „Губя контрол когато”, „Скочи над мен”, „Август е Септември” др. В летните театри в четирите града ще прозвучат и за първи път пред широка аудитория новите песни от предстоящия албум на Миро „МЕСИЯ“ том ІІ „Възкресение“ – „Подслон”, „Месия”, „Всичко било е насън”, „Им Ним Алу”, „Алелуя и Амен”, „Говори ми с Любов”.

Отсега са ясни Цветелина Янева, Невена Цонева и варненската хип-хоп сензация Dim4ou, които ще пеят в дует с Миро, а от щаба на изпълнителя подшушнаха, че ще има и изненадващи гости във всеки един от градовете. „Това са мои колеги, но най-вече приятели. Щастлив съм, че именно ще имам честта именно те да излязат на сцената с мен“, сподели развълнуван Миро.

В специално сформирания за концертите бенд влизат – Светлин Къслев – клавишни и вокал, Цветан Недялков – китари, Венелин Венков – ритъм секция, Михаил Дичев –бас. Щрайх линията е под нежната грижа на красивите и талантливи дами от „Хипнотик”, а на сцените ще се качат и вокалистите – Севинч Ибрахим, Християна Дънкова, Мелинда Христова, Тодор Гаджалов, Огнян Георгиев, Константин Томов.

Не е тайна за всички верни почитатели на Миро, че самият той се включва активно в танците на сцената. Хореографията е винаги изпипана и този път е поверена на Маргарита Будинова и балетните изпълнители: Елица Павликенова, Васил Дипчиков и Стефан Вучов.

Самият Миро споделя откровено: „Чакам това турне от много време и съм страшно развълнуван. Срещите с публиката са изключителна привилегия за всеки творец. Надявам се да се забавляваме, това е най-важното!“.

Подробностите:

30.08 БУРГАС – Летен театър

31.08 ВАРНА – Летен театър

02.09 РУСЕ – Летен театър

13.09 ПЛОВДИВ – Античен театър

Начало 20:30ч.

 

Билети: в мрежите на TICKETPRO и EVENTIM и на касите на летните театри Линк: http://miro.bg/

Фотограф – Теди Грозданов

YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UCWieE6-ZWJJx-HdU98-MkLA

Миро Official (facebook): https://www.facebook.com/MiroOfficialFanpage

Концерт „Месия” Том ІІ Възкресение: https://www.youtube.com/watch?v=Xmt0v79n5TQ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>